Εκπαιδευόμαστε. Αποκτούμε γνώσεις.

Έχοντας αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες από κοινού, συνεχίζουμε τα βήματα προς την εργασιακή ενσωμάτωση, συμμετέχοντας σε δράσεις επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Σε συνεργασία με σχολές ή εταιρίες που είναι εξειδικευμένες στον κλάδο επισιτισμού, εστίασης και τουρισμού, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και προσφέρουμε στους ωφελούμενούς μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες γνώσεις, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να δικτυωθούν με επαγγελματίες του κλάδου. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποίηση παρακολούθησης, που μπορούν να αξιοποιήσουν κατά την αναζήτηση εργασίας.

Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης της Food On οι συμμετέχοντες αποκτούν πολύ περισσότερα από μια διέξοδο για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών.  Οι ωφελούμενοι εξελίσσονται και αποκτούν γνώσεις και αυτοπεποίθηση ώστε να παραμείνουν ενεργά και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας.

  • Διδάσκονται βασικές γνώσεις, διαφόρων ειδικοτήτων στους κλάδους επισιτισμού, εστίασης και τουρισμού.
  • Αποκτούν απαραίτητες για την απασχόλησή τους δεξιότητες και κάνουν ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για επαγγελματική ενσωμάτωση και την οριστική αυτονομία τους.

Αν θέλεις και εσύ να βάλεις μαζί με την Food On ένα τέλος στον κοινωνικό αποκλεισμό κάνε σήμερα την αρχή με μια Δωρεά!

 

Κάνε δωρεά!

Αν θέλεις να ενισχύσεις την προσπάθεια της FoodOn μπορείς να κάνεις και εσύ μια δωρεά!

Με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρεις στην κοινωνία, βοηθώντας παράλληλα συνανθρώπους σου να αποκτήσουν μια θετική προοπτική στη ζωή.