Εκπαιδευόμαστε. Αποκτούμε γνώσεις.

Έχοντας μαζί αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες, κάνουμε τα πρώτα βήματα ενσωμάτωσης στην εργασία, συμμετέχοντας σε δράσεις επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Σε συνεργασία με σχολές ή εταιρίες που είναι εξειδικευμένες στην εστίαση, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και προσφέρουμε στους ωφελούμενούς μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να δικτυωθούν με επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και της τροφής. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποίηση των γνώσεων τους, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την αναζήτηση εργασίας.

Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Food On οι συμμετέχοντες αποκτούν πολύ περισσότερα από μια διέξοδο για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών. Κάνουν σημαντικά βήματα και αποκτούν γνώσεις και αυτοπεποίθηση ώστε να παραμείνουν ενεργά και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας.

  • Οι συμμετέχοντες διδάσκονται βασικές γνώσεις παρασκευής μαγειρικής σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ, σχολές μαγειρικής καθώς και επαγγελματίες από τους κλάδους της εστίασης, του καφέ και των τροφίμων.
  • Ως αποτέλεσμα αποκτούν απαραίτητες για την απασχόλησή τους δεξιότητες και κάνουν το πρώτο καθοριστικό βήμα στην επαγγελματική ενσωμάτωση και την οριστική αυτονομία τους.

Αν θέλεις να βάλεις μαζί με την Food On ένα τέλος στον κοινωνικό αποκλεισμό κάνε σήμερα στην αρχή με μια Δωρεά!

 

Κάνε δωρεά!

Με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρεις στην κοινωνία, βοηθώντας συνανθρώπους σου να αποκτήσουν μια θετική προοπτική στη ζωή.

Αν θέλεις να ενισχύσεις την προσπάθεια της FoodOn μπορείς να κάνεις και εσύ μια δωρεά!

Με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρεις στην κοινωνία, βοηθώντας παράλληλα συνανθρώπους σου να αποκτήσουν μια θετική προοπτική στη ζωή.