Ερχόμαστε κοντά με συνανθρώπους μας που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και γινόμαστε όλοι μαζί μια ενεργή κοινότητα που αλληλοεπιδρά, συνεργάζεται και μοιράζεται εμπειρίες αλληλεγγύης. Αυτό είναι το πρώτο βήμα ενδυνάμωσής τους στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε κοινωνικά δείπνα, τη δικτύωση και την εκπαίδευση.

Μέσα από τις δράσεις συλλογής και διανομής τροφίμων της Food On, oι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο, προσφέροντας σε όσους πραγματικά το χρειάζονται, αλλά και εξασφαλίζοντας το δικό τους πακέτο τροφίμων κάθε μήνα.

Έτσι οι ωφελούμενοι ενεργοποιούνται για την κάλυψη των διατροφικών τους αναγκών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης εμπειρίας στην γνωριμία τους με την Food On και τους ανθρώπους της.

  • Με την αρωγή υποστηρικτών και χορηγών, συλλέγουμε άριστης ποιότητας συσκευασμένα τρόφιμα τα οποία οργανώνουμε και διανέμουμε
  • 100 άτομα ωφελούνται από το πρόγραμμα
  • 15 συμμετέχοντες ανά μήνα, αναλαμβάνουν το ισόποσο μοίρασμα των τροφίμων εξασφαλίζοντας και το δικό τους πακέτο τροφίμων κάθε μήνα

Λόγω covid-19 και με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια όλων μας, έχουμε προσαρμόσει τις δράσεις sharing και προσφέρουμε στους ωφελούμενους του προγράμματος δωροεπιταγές, σε συνεργασία με εταιρείες-δωρητές μας, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο βασικές διατροφικές τους ανάγκες. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη να διαχειριστούν τους πόντους από τις δωροεπιταγές όπως εκείνοι αξιολογούν, σύμφωνα με τις ανάγκες των ίδιων και της οικογένειάς τους.

Κάνε Δωρεά!

Help Food On to support more people, making a donation now!

Take on a role in a solidarity community that works to distribute food.