Καλωσορίσατε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Η Food On Academy με υπερηφάνεια παρουσιάζει ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο γεύσεις και αρώματα, όπου η Σαντορίνη συναντά την Αθήνα! Στις 23 Νοεμβρίου, στον 7ο όροφο της 📍Ακαδημίας 42, θα διεξαχθεί ένα Social Dining με εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη και μοναδική ατμόσφαιρα.

Μοναδικοί Γαστρονομικοί Προορισμοί

Μεταφερθείτε γευστικά στην Σαντορίνη, χάρη στους διακεκριμένους chefs Γιώργο Δόσπρα, Χρήστο Καραγιάννη, Χαράλαμπο Κουκουδάκη και Στέφανο Κολυμάδη, που προέρχονται από τα κορυφαία Andronis Hotels της Σαντορίνης. Αυτοί οι ταλαντούχοι chefs θα μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και την αγάπη τους για την κουζίνα, παρουσιάζοντας πιάτα που ενώνουν την παράδοση με την καινοτομία.

Μια Βραδιά Γεμάτη Ζεστασιά και Φιλοξενία

Ετοιμαστείτε να γευτείτε μοναδικές συνταγές σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και φιλοξενία. Το κόστος συμμετοχής είναι 35€ και περιλαμβάνει ένα πλήρες menu από τους τέσσερις chefs, για εσάς και έναν ωφελούμενο της Food On.

Μια Κίνηση που Αλλάζει Ζωές

Με κάθε πιάτο που δοκιμάζετε, υποστηρίζετε την αποστολή της Food On Academy να προσφέρει εκπαίδευση, ευκαιρίες και κοινωνική επανένταξη σε όσους το χρειάζονται περισσότερο. Ελάτε να γίνετε μέρος μιας βραδιάς, όπου το φαγητό συναντά την καρδιά και οι γεύσεις δημιουργούν τις ιστορίες.

Πληροφορίες & Κρατήσεις

Για να κλείσετε θέση και να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας, στείλτε email στο info@foodon.eu. Σας περιμένουμε στις 23 Νοεμβρίου, με ώρα προσέλευσης ⏰ 19:15, για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις, να γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα και να δώσουμε ένα νόημα σε κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε.

Δηλώστε συμμετοχή στο info@foodon.eu! Σε περιμένουμε!

Εγγράψου στο Newsletter μας