🌟 Σας προσκαλούμε στο Foodon Dining. Την ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, όπου το φαγητό γίνεται αφορμή συνάντησης ανθρώπων από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, που γνωρίζονται πρώτη φορά, γύρω από ένα τραπέζι. 

Καλεσμένοι Chef:
– 19 Δεκεμβρίου καλεσμένος Chef ο Σταύρος Κουστένης 
– 9 Ιανουαρίου καλεσμένος Chef ο Αλέξανδρος Κοσκινάς 
– 18 Ιανουαρίου καλεσμένος Chef ο Γιάννης Γαβαλάς 
– 25 Ιανουαρίου καλεσμένος Chef ο Θάνος Στασινός 
– 1 Φεβρουαριου καλεσμένος Chef ο Γιάννης Παρίκος

🍽️ 52 καλεσμένοι, κάθε ένας μοναδικός σαν εσάς, από διαφορετικά μονοπάτια της ζωής, συνδυάζουν τις ιστορίες τους με γεύσεις που αγγίζουν την καρδιά. 

🧑🏽‍🍳 Διαφορετικοί σεφ κάθε φορά, ετοιμάζουν αφιλοκερδώς ένα fix μενού family style, για όλους τους καλεσμένους. 

🌟 Κάντε σήμερα κράτηση στο τηλέφωνο 6986414925 ή στο email argyris@foodon.eu για ένα ταξίδι στη γεύση και την αλληλεγγύη. 

🙏🏽 Κάθε δωρεά, κάθε κράτηση, είναι μια πράξη υποστήριξης. Δίνετε την ευκαιρία σε έναν ακόμα ανθρώπο να κάνει μια νέα αρχή, καθώς τα έσοδα ενισχύουν την ακαδημία μαγειρικής της Foodon, για να συνεχίσει τις εντατικές εκπαιδεύσεις.

🧡 Λίγα λόγια για τη Foodon: 
Η Foodon είναι η πρώτη εντατική ακαδημία μαγειρικής στην Ελλάδα, για οικονομικά ευάλωτες ομάδες. Προσφέρουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης στη μαγειρική, ενώ ταυτόχρονα τους συνδέουμε με την αγορά εργασίας, προάγοντας τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη. 

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στη φραση “Δώσε σε κάποιον ένα πιάτο φαγητό και θα ζήσει μια μέρα. Μάθε του να μαγειρεύει και θα ζήσει μια ζωή,” ως έτσι, διδάσκουμε την τέχνη της μαγειρικής όχι μόνο ως δεξιότητα, αλλά ως τρόπο ζωής. 

🧑🏻‍🎓 Οι μαθητές μας ζουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία με πλήρη υποτροφία, λαμβάνοντας βεβαίωση παρακολούθησης. 

Κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, συνεργαζόμενοι με το εστιατόριό μας, προσφέροντας πρακτική εκπαίδευση μέσα από το Foodon Dining. Στη Foodon, δεν εκπαιδεύουμε απλώς, δημιουργούμε ευκαιρίες για μια καλύτερη, μια νέα αρχή. 

🧡 Foodon. Τροφή για νέα αρχή 

    ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


    Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Εγγράψου στο Newsletter μας