Βιώστε μια μαγευτική βραδιά με κρητική γαστρονομία στο νέο μας εστιατόριο! Με θέα την πανέμορφη Ακρόπολη, οι διακεκριμένοι σεφ Ευάγγελος Φρονιμάκης και Παντελής Λουκίδης θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Κάντε την κράτησή σας τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας σε αυτό το μοναδικό γεγονός!

Η Food On Academy με υπερηφάνεια παρουσιάζει ένα Social Dining, στο καινούριο μας χώρο, στον 7ο όροφο της 📍Ακαδημίας 42. Στις 30 Νοεμβρίου, στις ⏰ 19:15, ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη αυθεντικές κρητικές γεύσεις και αρώματα, σε ένα περιβάλλον ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Ο Ευάγγελος Φρονιμάκης και ο Παντελής Λουκίδης θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία της κρητικής κουζίνας, συνδυάζοντας την παράδοση με καινοτόμες συνταγές. Ανακαλύψτε μια γευστική παλέτα που θα σας ενθουσιάσει και θα σας μείνει αξέχαστη.

Το κόστος συμμετοχής είναι 35€ και περιλαμβάνει ένα πλήρες menu από τους δύο σεφ, για εσάς και έν@ ωφελούμεν@ της Food On, ενώ παράλληλα στηρίζετε την αποστολή της Food On Academy να προσφέρει εκπαίδευση και ευκαιρίες σε όσους το χρειάζονται. Αυτό το βράδυ δεν είναι απλώς μια ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχο φαγητό, αλλά μια ευκαιρία να συμβάλλετε σε μια κίνηση που αλλάζει ζωές.

Ελάτε να γίνετε μέρος μιας βραδιάς, όπου το φαγητό συναντά την καρδιά, σε ένα χώρο όπου οι γεύσεις συναντούν τις ιστορίες. Κάθε μπουκιά είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου, κάθε γέλιο μια σπίθα ελπίδας. Ελάτε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις, να γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα και να δώσουμε νόημα σε κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε.

Κλείστε τη θέση σας σήμερα και γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας!

Σε περιμένουμε!

    ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


    Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Εγγράψου στο Newsletter μας