Ένα νέο Social Dining με την Ελένη Ψυχούλη, την Ιωάννα Σταμούλου και θέα… Ακρόπολη. Κλείσε θέση τώρα δηλώνοντας συμμετοχή στο info@foodon.eu!

Η Food On Academy έχει την τιμή να παρουσιάσει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι, ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο γεύσεις, αρώματα και ανθρώπινες επαφές. Στις 9 Νοεμβρίου, με ώρα προσέλευσης ⏰ 19:15, το νέο εστιατόριό μας στον 7ο όροφο της 📍Ακαδημίας 42, με εξαιρετική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα, θα φιλοξενήσει ένα Social Dining με καλεσμένες τις καταξιωμένες Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου.

Η Ελένη Ψυχούλη, μια σεφ που έχει αγαπηθεί όχι μόνο για τις γαστρονομικές της δημιουργίες αλλά και για τη θετική της ενέργεια, θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις και την αγάπη της για την κουζίνα. Ταυτόχρονα, η ταλαντούζα Ιωάννα Σταμούλου θα ολοκληρώσει το ταξίδι με τον πιο γλυκό τρόπο. Ετοιμαστείτε να γευτείτε μοναδικές συνταγές που ενώνουν την παράδοση με την καινοτομία, σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και φιλοξενία.

Το κόστος συμμετοχής στο Social Dining ανέρχεται στα 35€ και περιλαμβάνει ένα πλήρες menu από την Ελένη Ψυχούλη και την Ιωάννα Σταμούλου, για εσένα και έναν ωφελούμενο της Food On, ενώ ταυτόχρονα βοηθάς έναν άνθρωπο να εκπαιδευτεί στην κουζίνα και να βρει δουλειά στον χώρο της εστίασης, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος της Food On Academy. Αυτό το βράδυ δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να απολαύσετε υπέροχο φαγητό, αλλά και να συμμετέχετε σε μια κίνηση που αλλάζει ζωές.

Με κάθε πιάτο υποστηρίζετε την αποστολή της Food On Academy να προσφέρει εκπαίδευση, ευκαιρίες και κοινωνική επανένταξη σε όσους το χρειάζονται περισσότερο.

Ελάτε να γίνετε μέρος μιας βραδιάς που το φαγητό συναντά την καρδιά, σε ένα χώρο όπου οι γεύσεις συναντούν τις ιστορίες. Κάθε μπουκιά είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου, κάθε γέλιο μια σπίθα ελπίδας. Ελάτε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις, να γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα και να δώσουμε ένα νόημα σε κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε.

Σας περιμένουμε στις 9 Νοεμβρίου, με ώρα προσέλευσης ⏰ 19:15, το νέο εστιατόριό μας στον 7ο όροφο της 📍Ακαδημίας 42 🧡

Δηλώστε συμμετοχή στο info@foodon.eu! Σε περιμένουμε!

Εγγράψου στο Newsletter μας