Οι Δράσεις μας

Μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις, στοχεύουμε στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελούμενών μας και ταυτόχρονα ενδυναμώνουμε, μέσω των προγραμμάτων μας, τους συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Food On Learning

Μέσω του προγράμματος Food On Learning της Food On, σε συνεργασία με σχολές ή εταιρίες, εξειδικευμένες στον κλάδο του επισιτισμού, της εστίασης και του τουρισμού, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τεχνικά και θεωρητικά σεμινάρια, προσφέροντας στους ωφελούμενούς μας την ευκαιρία για νέες γνώσεις, νέες δεξιότητες και -φυσικά- την απαιτούμενη δικτύωση στους συγκεκριμένους κλάδους.

Περισσότερα
Food On Dining

Γύρω από ένα τραπέζι είμαστε όλοι ίσοι, χωρίς να χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι. Μέσω του προγράμματος Food On Dining της Food On και σε συνεργασία με διακεκριμένους επαγγελματίες της εστίασης, διοργανώνουμε social dining events, τα οποία και αναγάγουμε σε μοναδικές κοινωνικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Περισσότερα
Food On Sharing

Ερχόμαστε κοντά με συνανθρώπους μας που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και γινόμαστε όλοι μαζί μια ενεργή κοινότητα που αλληλοεπιδρά, συνεργάζεται και μοιράζεται εμπειρίες αλληλεγγύης. Αυτό είναι το πρώτο βήμα ενδυνάμωσής τους στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε κοινωνικά δείπνα, τη δικτύωση και την εκπαίδευση.

Περισσότερα

Εγγράψου στο Newsletter μας