Όλοι έχουμε ακούσει για τα superfoods.

Τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που με τις ιδιότητές τους μας δίνουν ενέργεια και ευεξία.

Βέβαια, για εμάς στη Food On, αυτός ο ορισμός είναι λίγο περιοριστικός.

Γιατί superfoods δεν είναι μόνο τα φαγητά με υψηλή διατροφική αξία, αλλά τα φαγητά που μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή όλων όσων τα δοκιμάσουν.

Τα φαγητά που μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για μία νέα αρχή.

Για μία νέα γνωριμία ή για μία νέα δουλειά.

Αυτά τα superfoods μας βοηθούν σε κάθε Social Dining να κοινωνικοποιηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μοιραστούμε εμπειρίες γύρω από ένα τραπέζι. Σε κάθε κοινωνικό γεύμα, οι ωφελούμενοι κάθονται στο ίδιο τραπέζι και μοιράζονται ιστορίες με ανθρώπους διαφορετικών κοινωνικών ομάδων με διαφορετικές εμπειρίες ενώ γνωρίζουν επαγγελματίες της εστίασης

Έτσι, έγινε και στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο social dining της Food On στις 18/12, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας και το Υπερταμείο. Ένα δείπνο γεμάτο με τις υπερτροφές της Food On που προσέφερε μία ξεχωριστή γιορτινή εμπειρία σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Εάν κι εσύ θες να στηρίξεις τα κοινωνικά γεύμα της Food On, προσφέροντας τα superfoods του επόμενου δείπνου, κάνε τη δωρεά σου τώρα.

Κάνε δωρεά

ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ SUPERFOODS ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ MENU ΜΑΣ!

Αυτό το λάχανο είναι superfood γιατί δίνει σε κάποιους την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη τις ικανότητές τους.
Αυτή η πατάτα είναι superfood γιατί είναι η αφορμή για να μοιραστούν ιστορίες μεταξύ των καλεσμένων.
Αυτό το καλαμπόκι είναι superfood γιατί η προετοιμασία του για το δείπνο, προσφέρει σε κάποιους νέες δεξιότητες.